Metin 2

metinkető

Egy kis érdekesség róla. Meg még mások is vannak itt.


1. Metin 2 képek:


http://www.oyun-hileleri.org/metin2.jpg

http://images.mmosite.com/photo/2008/06/11/metin2s10fY7iO82Lec.jpg


2. Hivatalos oldal: www.metin2.hu


3. Karakter: 1. Harcos


Harcos

A képességeiknek és a vastag páncéljuknak köszönhetően a Harcosok fontos szerepet játszanak a közelharcban. A nagyobb csatákat is a hatalmas fizikai erejükkel és kiegyensúlyozott, higgadt elméjükkel élik túl.

A választott specialitásuktól függően hatalmas sebzéseket tudnak végezni a harcmezőn a két-kezes kardokkal vagy a egy-kezes kard és pajzs kombinációjának használatával, amik bármely ellenfél támadása ellen védhetik a Harcost.


Általában ha ezt választjátok jól jártok,mert ez a legerősebb.


ghvgc.jpg


2. Ninja:

Ninja

A nindzsák professzionális gyilkokos, akik képesek bármikor hangtalanul lesből támadni. Az ehhez szükséges képességek és gyorsaság érdekében ezek az árnyszerű harcosok kizárólag könnyű vérteket viselnek. Így képesek gyors és pontos manőverekre a harcokban.

A specializálódástól függően a nindzsák mesterfokon értenek a tőr forgatáshoz, vagy a távolharcban az íj használatához.

Ez nem nagyon erős.

3.

Sámánok

A hosszú és intenzív tanulás bölcsességének áldásával, a sámánok varázslatot és mágiát használnak harcaik során. Misztikus képességeiket nem csak saját maguk, hanem szövetségeseik segítésére is bevetik.

A sámánok specializálódásukkal birtokába jutnak olyan lehetőségnek, mint a támadás megerősítése, vagy egyes gyógy-, illetve segítő varázslatok fejlesztése.

Ez már nem nagyon a ninjánál rosszabb.


Ezekről 2 kép eddig a ninhja meg a sámán:


egrr.jpg

hfgfgffj.jpg


És a 4.a


Sura

11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111.jpg


A Surák olyan harcosok, akik mágikus erő birtokába jutottak, amikor beleegyeztek, hogy az Gonoszság Magjai kezükben növekedjenek. A mágia amit használnak lehetővé teszi hogy távolharcban megsebezzék ellenfeleiket, valamint a kardforgatáshoz való képességeik remek közelharcossá is teszi őket.

Specializálódásukkal képesek feljavítani támadó varázslataikat vagy további erősítő varázslatokat.


Ezt sorolnám legalulra.

De még van valami


Tudom unalmas de a játékról van szó.


Távolkeleti Szereplők és építészet a Harcművészet egzotikus Fantázia-Birodalmában.

Barangolj nagy benyomást keltő falvakon és lenyűgöző tájakon, és tanuld meg különösen azoka a harci technikákat, melyek hosszú generációkon keresztül az ázsai harcosok körében öröklődnek. De légy óvatos: számos veszély lappang ott is, ahol nem is vársz rá! Ragadd meg a kardot és az íjjat vagy a különösen rafinált csengőt és legyezőt, hogy meg tudd védeni magad.

Intelligens szörnyek csapatban támadnak rád

Okozz a harcban több teremtésnek halásos sebet. De vigyázz: Ha egy ellenséget le is győztél, légy továbbra is nagyon éber és védekezz tovább, mert az ellenség ilyen gyorsan nem fog békén hagyni. Különösen légy elővigyázatos a számos elpusztult Metin kövek környékén!

Légy tagja egy erős céhnek és a birodalmad sorsára légy befolyással

A céh tagjaként az egyes csaták eredménye nem csak a céh státuszára, hanem az egyes céh tagok tapasztalat értékére is kihat. Harcolj, hogy birtokba vedd az ország egy a kevesek közé tartozó támpontját. Fokozott hatalommal a Nemjátszó-karaktereket is be lehet vetni és irányítani.

Harcolj a kontinens közepén borzalmas csatákban más birodalmak lakói ellen.

Te közelharcban a birodalmadnak a kontinensen való dominanciájáért küzdesz. Materiális gazdagság, mint pénz és birtok vár a győztes országra, dicsőség és hírnév vár a sikeres hősre. Rád! Így tudsz a jövőbeli birodalmi csatákban egy magasabb katonai rangot elérni.


És végül a birodalmak:

1.

Jinno-Birodalom

A Jinno birodalom a kontinens keleti részén terül el. Katonai hatalomra épül a birodalom, amely az agresszív, harcos természetétű lakosokat irányítja.

Jinno-t Ee-Ryoong vezeti, aki a vér szerinti fia az utolsó császárnak.

Elhivatottnak érzi magát arra, hogy a rendelkezésére álló katonai hatalom segítségével az egykori császárságot visszaállítsa.

A Jinno birodalomban hivatalosan nem vesznek tudomást a Metin kövek jelentőségéből és hatásából eredő félelmekről. Titokban Ee-Ryoong megpróbálja azonban a Metin kövek pusztító hatását saját katonai céljaira érvényesíteni.Ez kék zászló


2.a

Chunjo-Birodalom

A Chunjo birodalom a kontinens nyugati részén fekszik. Teokratikus államát spirituális vezetők irányítják.

Alapítása Yoon-Young nevéhez fűződik, aki az egykori császár unokaöccse. Yoon felesége, aki hatalmas mágikus erővel rendelkezik, már korán támogatta férjét a Metin kő fenyegetésének megismerésében. Yoon-Young többször is ellenintézkedéseket javasolt, de figyelmen kívül hagyták. Ezért vezette követőit egy felkelésben az akkor még egységes császárság ellen. A birodalom pusztulása után Chinjo még mindig nyílt vitában áll a Kelettel, és állandó harcban Déllel.

A lakosok arra törekednek, hogy megszerezzék a hatalmat az egész kontinensen, azért, hogy a Metin kő növekvő hatalmának véget vessenek.


Ez sárga Zászló


És végülaz utolsó a


Shinsoo-Birodalom

A Shinsoo birodalom a kontinens déli részén fekszik. Az itt élők kereskedelemmel foglalkoznak.

Yoon-Yoing irányítása alatt a kelet-Shinsooi kereskedelemi kapcsolatok a császárság összeomlása után hamar a mai virágzásához vezetett. A lakosok folyamatos harcban állnak azonban a nyugatiakkal, aminek hatására megszűnt a kereskedelmi útvonal. Amikor észrevették a Metin kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverkeztek.

Céljuk a nyugati támadások megfékezése, a kereskedelemi útvonal újboli megnyitása, és az egész birodalom saját irányításuk alatti egyesítése.


Ez piros a zászlajaChunjo-Birodalom


Shinsoo-Birodalom

Jinno-Birodalom

Ezek a birodalmak a METIN 2 ben.


Screenshotok:1. regisztrálni

Ha még nem jelentkeztél az ingyenes Fantasy MMORPG Metin2-re, akkor ezen az odalon fent meg tudod tenni. Add be a kívánt felhasználó nevedet, az Email címedet és egy általad választott jelszót és erősítsd meg az általános szerződési feltételeket. Néhány perc múlva kapsz egy igazoló Emailt, ami egy linket tartalmaz. Kövesd az utasításokat, hogy aktiváld a számládat.

2. Letölteni és telepíteni

Töltsd le az oldalunk download szekciójáról a játékszoftvert. Egy dupla klikk a Setup-fájlra és megindul az online szerepjáték telepítése. Jelöld ki a gépeden a listát, ahová telepíteni akarod a Metin2-t.

3. Metin2 indítása

Miután a játék telepítése sikerült, megjelenik a Metin2 szimbólum az asztalodon. Ezen kívül a Windows-startmenüben megjenik egy bejegyzés: Metin2. Dupla klikkel az asztalra, vagy a startmenün keresztül az opció segítségével tudod megindítani a játékot. Ha szükséges, Metin2 automatikusan frissíti magát a legújabb verzióra, ami pár percet vehet igénybe.

A frissítés után be tudod adni a számlád adatait és kijelölhetsz egy játékszervert. Azután a három királyság közül egyik mellett döntened kell és végül egy karaktert formázhatsz. Vedd figyelembe, hogy a karaktereket csak azon a szerveren tudod használni, amelyen létrehoztad.


Üdvözlünk az online MMORPG Metin2-n! A bejelentkezésed után itt további információkat kapsz és megismered a sokrétű birodalmakat és az online szerepjáték lehetőségeit. Egy részletes konzultáció bevezet téged az MMORPG rejtelmeibe, és billentyűkombinációkat nevez meg, melyek egy folyékony és izgalmas játékot tesznek lehetővé.


Már régóta uralkodik a Sárkány Isten lehelete a Shinsoo, Chunjo und Jinno birodalom fölött. De ez a mágia lenyűgöző világa egy nagy fenyegetéssel áll szemben: A Metin kövek becsapódása nem csak a kontinensen hagyott mély sebeket, hanem káoszt és romlást hozott az országra és lakóira. A birodalmak között háború tört ki, a vadállatok gonosz betiákká váltak és a holtak vérszomjas kreatúraként támadtad fel. Állj ki a Sárkány Isten szövetségeseként a Metin kövek sötét befolyása ellen. Gyűjtsd össze az erődet és emeld fel a fegyvereredet, hogy megvédd a birodalmadat egy félelemmel, szenvedéssel és romlással teli jövötől!

Tulajdonságok

  • Egy hatalmas kontinens, ahol merész harcosok számtalan kalandban a bátorságukat kell bebizonyítaniuk.
  • Három egymással ellenséges birodalom, melyeknek felajánlhatod bátorságodat és erődet.
  • Tanuld meg a harc sokrétű művészetét és szerezz meg rendkívüli képességeket az ellenséged legyőzésére az edzés során.
  • Lépj egy erős és befolyásos céh élére és használd az itt összefogott erőt, hogy várúrként egy támpontot építs.
  • Fegyverkezz fel számtalan fegyverrel, amit a saját igényednek megfeleően át tudsz alakítani.

Töltsd le: http://www.metin2.hu/main/download


Nem elegendő grafikus kártya memória FPS-veszteséghez vezethet. Konfiguráld a játékbeállításokat úgy, hogy elkerüld a problémát. Ha sok felhasználó egyidőben tölti le a Clientet, előfordulhat, hogy a letöltés sebessége lelassul. Ebben az esetben türelmedet kérjük.

Rendszer előfeltételek

minimális rendszer feltételek
OS
CPU - Pentium 3 1GHz
memória - 512M
Grafikai kártya - grafikus kártya több mint 32MB RAM
Soundkártya - Ügyfélszolgálat DirectX 9.0
egér - Windows kompatibilis egér
ajánlott rendszerelőfeltétel
OS - Win XP, Win 2000, WinCPU - Pentium 4 1.8GHz
memória - 1G
Grafikai kártya - grafikus kártya több mint 64MB RAM
Soundkártya - Ügyfélszolgálat DirectX 9.0
egér - Windows kompatibilis egérA METIN 2.HU-N hazudik a rendszerkövetelmény ez a helyes

Metin2 mint Multiplayer Game nem hagy téged egyedül egy csatában harcolni. A fórumban számos más játékossal találkozhatsz és nem csak választ kapsz kérdéseidre, vagy probléma esetén segítséget kapsz, hanem tapasztalatot cserélhetsz azonos nézetűekkel. A Client Game Metin2-höz tartozó további információkat a hozzátartozó Wikiben találhatsz. Tel is legyél a Community tagja!Még pár kép:


http://users.atw.hu/metin2online/metin2l.jpg


http://users.atw.hu/metin2online/metin2l.jpg

http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Metin%202.jpg

http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Metin%202.jpg

http://www.play-free-online-games.com/listmachine/uploads/image_metin_2_3.gifhttp://img187.imageshack.us/img187/8160/metin2onlinedm3pj8.jpg
http://www.freemmorpglist.com/pics/foto_metin2.jpg
http://www.gameplaymonthly.com/wp-content/uploads/2007/12/metin2fornews.jpg


Csak 2 főnököt tudok azt mondomMindegyik birodalomban a map 2őnél a Brutális Kapitány


A Yonogobi-Sivatagban meg a Teknős


http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/metin2king/uploads/0501_215214.jpg
Itt a teknős Nagy sivatagi teknős más néven teki

http://www.poketown.net/lar/MappaMetin2DENEB.jpg
Itt egy bonyolult térkép.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 13
Heti: 29
Havi: 65
Össz.: 39 264

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Metin 2
Metin 2 - © 2008 - 2018 - harcosferime.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »